nedeľa 28. októbra 2007

Socha Kylie Minogue by mala stáť v londýnskej homosexuálnej štvrti


Popová hviezda Kylie Minogue by mala byť zvečnená ako socha. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby táto socha nemala stáť v londýnskej homosexuálnej štvrti.
Socha austrálskej speváčky by mala byť z bronzu a mala by stáť na Old Compton Street a oblečené by mala mať speváčkine slávne zlaté vzrušujúce šaty. Zdroj pre britké noviny Daily Star povedal, "Máme svoju vlastnú bohyňu lásky a to vo forme Kylie. V Manchesteri majú tiež v pláne postaviť sochu Kylie a to na Canal Street. Ale Londýn sa stane prvým mestom, ktoré bude obdarené jej 'pozadím'."
V súvislosti s homosexualitou sa vyskytla tiež ďalšia zaujímavá správa a to, že Justin Timberlake sníval o tom, že bude hrať v homosexuálnom filme.
Bývalý člen skupiny N Sync Lance Bass, ktorý sa k homosexualite priznal minulý rok, podozrieval Justina, že je homosexuál, keď zistil jeho tajomné ambície. Bas hovorí, "Mysleli sme si, že Justin je gay, pretože nám povedal, že by chcel natočiť homosexuálny film."
V súvislosti s Kylie sa tiež spomína, že má v pláne na budúci rok spraviť obrovské svetové turné, na ktorom oslávi svoje 40 narodeniny. Aspoň to tvrdí jej manažér. Speváčka tiež pracuje na novom albume, rok potom, ako vyhrala svoj boj s rakovinou.
Aj kreatívny režisér William Baker podporuje Kylie v jej pláne na svetové turné. Baker hovorí, "Vo februári začneme v štúdiu s trénovaním na turné a začať by sme chceli v júni. Bude to skvelé! Mám pár nápadov, ale treba ešte spraviť veľký kus práce. Podstatné je, aby sme všetci spolupracovali a dali si na tom naozaj záležať."

Žiadne komentáre: